مهاجرت با کارت آبی

مهاجرت با کارت آبی

کارت آبی اتحادیه اروپا آلمان

متقاضیانی که مایل مهاجرت با کارت آبی و اخذ blue card اتحادیه اروپا در آلمان هستند، ابتدا باید به دنبال یک شغل مناسب برای مهارت های حرفه ای خود یا تجربه کاری قبلی خود از طریق تحقیقات اینترنتی در صفحاتی که فرصتهای مختلف را ارائه می کنند، جستجو کنند.

صفحات زیر موسسات دولتی آلمان  هستند که فرصتهای شغلی را ارائه می کنند:

شما همچنین ممکن است نگاهی به:

  • پورتال کار
  • روزنامه ها
  • آژانس های استخدامی محلی
  • نمایشگاه های شغلی
  • نمایشگاه های شغلی EURES
  • آژانس های استخدام پرسنل

یا ممکن است:

  • خوداگاهی
  • از آشنایان به این موضوع بپرسید

 

اگر شما در آلمان کار پیدا نکرده اید

برای به دست آوردن کارت آبی اتحادیه اروپا در آلمان به عنوان یک کارمند بسیار متخصص، ابتدا باید یک شرکت در آلمان پیدا کنید که مایل است کارکنان خارجی را در محیط کاری خود بپذیرد و از مهارتهای شما بهره مند شود. به این ترتیب، این شرکت به عنوان حامی برای اخذ کارت آبی اروپا شما را کمک می کند.

اگر در مدتی که در موطن خود هستید کارفرمایی پیدا نکردید می توانید ویزای کار آلمان را در خواست کنید.

برای ویزای کار، شما باید در سفارت آلمان در حالی که در کشور خود هستید، درخواست کنید. در مورد تهیه اسناد شما می توانید به Germany VISA مراجعه کنید.

اسناد ضروری مورد نیاز مهاجرت با کارت آبی:

  • مدرک دانشگاهی
  • بودجه کافی برای تامین خودتان

ویزای کار آلمان به شما یک دوره 6 ماهه برای پیدا کردن یک کار مناسب در آلمان می دهد.

در صورتی که در آلمان کار پیدا کردید، نیازی نیست آلمان را، در طی روند کاری گرفتن کارت آبی که 90 روز است، ترک کنید.

اگر شما در آلمان کار پیدا کرده اید

اگر در حال حاضر شغل پیدا کرده باشید، در حالی که در کشور خود یا در آلمان هستید، اسناد مورد نیاز شما در هنگام درخواست، موارد زیر است :

  • برای مشاغلی که تحت کنترل قانون و یا مدیریت قانون نیستند (unregulated professions) – مدرک دانشگاهی شناخته شده
  • برای مشاغلی که تحت کنترل قانون و یا مدیریت قانون هستند (regulated professions) – ارائه گواهی مورد نیازآن شغل
  • قرارداد کاری به مدت حداقل یک سال در آلمان
  • داشتن مدرک درباره این که حقوق شما در حرفه ای که دچارکمبود نیرو است، 1.5 برابر یا 1.2 برابر میانگین حقوق در آلمان است.
  • یک اظهارنامه نوشته شده توسط کارفرمای شما در آلمان
  • سند سفر معتبر
  • داشتن مدرک درباره اینکه شما هیچ تهدیدی برای سیاست عمومی، امنیت و سلامت کشور میزبان نیستید
  • فرم درخواست، که توسط شما یا کارفرمای آلمانی شما پر شده است
  • دو عکس شخصی در اندازه گذرنامه، که قدیمی تر از 6 ماه نباشد
  • مدرک پرداخت هزینه درخواست
  • مدرک بیمه سلامتی

شما باید از طریق اداره فدرال مهاجرت یا اشتغال در آلمان درخواست کنید.

چه کسانی می توانند برای اخذ کارت آبی اتحادیه اروپا در آلمان اقدام کنند؟

شهروندان غیر اتحادیه اروپا باید برای اخذ ویزا، ( ویزای کار، گردشگری، تحصیلی و یا سایر ویزاهایی که منطبق با نیاز است) در حالی که هنوز در کشورهای خود هستند، درخواست دهند. مدارک مورد نیاز برای درخواست باید مطابق با قواعد سفارت آلمان در کشور خودتان باشد. هنگامی که ویزا را دریافت کردید، احترام به دوره مجاز به اقامت واجب است.

در صورتی که قبل از ورود به آلمان، یک شغل پیدا کردید، با کمک کارفرمای خود می توانید بلافاصله برای اخذ کارت آبی اتحادیه اروپا در کشور خودتان اقدام کنید و مهاجرت از طریق کارت آبی انجام دهید.

واجدین شرایط به گروه های زیر دسته بندی می شود :

  • کارگران بسیار شایسته
  • محققان
  • دانش آموزان
  • کارآموزان حرفه ای
  • کارگران فصلی
  • منتقل شدگان درون سازمانی (Intra-Corporate Transferee)

چگونه می توان برای مهاجرت با کارت آبی و اخذ اقامت در آلمان اقدام کرد؟

برای درخواست، بیشتر یا کمتر، معیارهای مشابهی مهم است که باید توسط تمام متقاضیان کارت آبی اتحادیه اروپا انجام شود:

  • فرم درخواست، که توسط شما یا کارفرمای آلمانی شما پر شده است
  • دیپلم دانشگاهی شناخته شده – برای حرفه های ناشناخته
  • قرارداد کاری معتبر به مدت حداقل یک سال در آلمان
  • برای مشاغلی که تحت کنترل قانون و یا مدیریت قانون هستند – گواهینامه معادل یا مجوز از یک حرفه
  • داشتن مدرک درباره این که حقوق شما در حرفه ای که دچارکمبود نیرو است، 1.5 برابر یا 1.2 برابر میانگین حقوق در آلمان است.
  • یک اظهارنامه نوشته شده توسط کارفرمای شما در آلمان
  • سند سفر معتبر
  • داشتن مدرک درباره اینکه شما هیچ تهدیدی برای سیاست عمومی، امنیت و سلامت کشور میزبان نیستید
  • دو عکس شخصی در اندازه گذرنامه، که قدیمی تر از 6 ماه نباشد
  • مدرک پرداخت هزینه درخواست

در صورت نداشتن مدرک دانشگاهی:

در صورت نداشتن مدرک دانشگاهی برای اخذ کارت آبی، 5 سال تجربه کار در حرفه خاص مورد نیاز است.

توجه :

  • برای آماده سازی و جمع آوری اسناد و مدارک مورد نیاز، مانند ترجمه اسناد و اسناد مشابه دیگر، شما به حدود 6-4 ماه وقت نیاز دارید. بعضی از کشورهای عضو ممکن است سریعتر عمل کنند، ولی با این حال اگر شما مایل به درخواست هستید باید این جزئیات را در ذهن داشته باشید .
  • اکثر کشورهای عضو اتحادیه ، برای قرارهای ملاقاتی در سفارتخانه ها یا کنسول های مربوطه در کشور متقاضیان ایجاد می کنند؛ فقط تعداد کمی از کشورهای عضو برنامه های آنلاین را ارائه می دهند.
  • درخواست شما می تواند توسط خودتان، کارفرما یا شرکت حقوقی شما پر شود.
  • پرداخت هزینه درخواست برای صدور حدود 140 یورو است در حالی که هزینه تجدید کارت آبی اتحادیه اروپا 100 یورو است.
  • پس از تحویل درخواست نامه مهاجرت با کارت آبی، ممکن است مجبور شوید حداکثر 3 ماه یا 90 روز صبر کنید تا پردازش کامل شود.
  • شما حق درخواست تجدیدنظر در مورد تصمیم رد یا رد شدن را دارید که تا ظرف سه هفته پس از اتخاذ تصمیم امکان پذیر است – یک وکیل همچنین می تواند از طرف شما درخواست تجدیدنظر کند.

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of

    میگریت جرمنی با توجه به نیازهای روزشمار همه متقاضیان و علاقه مندان به کار و زندگی، تحصیل، تجارت و اقامت در خارج از کشور و به ویژه اروپا و از جمله آلمان بر آن شده است تا با توجه به قوانین مختلف و راهکارهای گوناگون در این زمینه بعنوان مشاور و مجری این امر در کنار همه هموطنان گرامی بوده و از هیچ کوشش و تلاشی در این زمینه دریغ ننماید.

    آدرس

    ایران-تهران / آلمان-کلن

    تلفن

    تلفن های ایران-تهران:
    021-76350681 (مشاوره تحصیلی)
    021-76350668 (مشاوره اقامت و ثبت شرکت)
    021-76350657 (مشاوره تجاری و بازرگانی)

    ساعت تماس : 10 صبح تا 16 بعد از ظهر

    تلفن های آلمان-کلن:

    ایمیل

    info@migrategermany.com