مهاجرت از طریق ازدواج

مهاجرت از طریق ازدواج

یکی از روش های مهاجرت به کشور آلمان، مهاجرت از طریق ازدواج و گرفتن ویزای ازدواج این کشور است.

مهاجرت با ازدواج در صورتی امکان پذیر است که باید همسر شما تبعه آلمان بوده و حتما ازدواج شما به ثبت رسیده باشد و فرقی به جنسیت همسر ندارد.

جهت اخذ اقامت آلمان، همسر آلمانی باید تمکن مالی برای زندگی زوج در آلمان را داشته باشد و برای همسر غیر آلمانی حداقل مدرک A1 زبان آلمانی لازم است.

مراحل دریافت ویزا جهت مهاجرت از طریق ازدواج :

ثبت ازدواج به صورت رسمی

مراجعه به سفارت آلمان با در دست داشتن مدارک لازم

تایید مدارک و توان مالی همسر آلمانی

پس از تایید مدارک توسط سفارت حدود شش ماه، ویزای یک ساله و قابل تمدید صادر میشود که در صورت عدم مشکل در رابطه، ویزا مجدد تمدید میشود و پس از حداقل سه سال تمدید ویزا، امکان درخواست تابعیت آلمانی میباشد.

در این روش مهاجرتی دولت آلمان مزایایی را در اختیار زوج قرار میدهد از قبیل : اشتغال تمام وقت، حقوق مساوی با شهروندان اتحادیه اروپا، قطعیت دریافت تابعیت آلمان بعد از زمان مقرر

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
Notify of

    میگریت جرمنی با توجه به نیازهای روزشمار همه متقاضیان و علاقه مندان به کار و زندگی، تحصیل، تجارت و اقامت در خارج از کشور و به ویژه اروپا و از جمله آلمان بر آن شده است تا با توجه به قوانین مختلف و راهکارهای گوناگون در این زمینه بعنوان مشاور و مجری این امر در کنار همه هموطنان گرامی بوده و از هیچ کوشش و تلاشی در این زمینه دریغ ننماید.

    آدرس

    ایران-تهران / آلمان-کلن

    تلفن

    تلفن های ایران-تهران:
    09195543314 (مشاوره تحصیلی)
    09195543314 (مشاوره اقامت و ثبت شرکت)
    09195543314 (مشاوره تجاری و بازرگانی)

    ساعت تماس : 10 صبح تا 16 بعد از ظهر

    تلفن های آلمان-کلن:

    ایمیل

    info@migrategermany.com