مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

جهت مهاجرت از طریق سرمایه گذاری آلمان یکی از بهترین گزینه ها است. آلمان برای بسیاری از خارجی ها، سرمایه گذاران، کارآفرینان و افراد خویش فرما برای زندگی و کار  بسیار جذاب و مناسب است.

مزایای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در آلمان :

  • آلمان بزرگترین اقتصاد و بهترین مقصد سرمایه گذاری در اروپا است.
  • آلمان جزء کشورهای منطقه شنگن است.
  • بدون نیاز به حداقل اقامت.
  • ویزای سفر آزاد در کشورهای شنگن.
  • تجارت در قطب تجاری اروپا.
  • اقامت اعضای خانواده.
  • دریافت کارت PR ( اقامت دائم ) پس از 5 سال زندگی در آلمان.
  • شهروندی آلمان پس از 8 سال زندگی در آلمان.
  • پاسپورت آلمان به عنوان سومین پاسپورت قدرتمند در جهان رتبه بندی شده است.
  • سرمایه گذاری در بازار املاک و مستغلات آلمان
  • ارتباطات مهم هوایی به اکثر نقاط اروپا

 

برنامه اقامت آلمان از طریق مهاجرت سرمایه گذاری :

سرمایه گذاران تجاری و افراد خویش فرما می توانند با خرید یا تاسیس یک شرکت آلمانی اجازه اقامت را از طریق § 21 AufenthG بدست آورند.

حداقل مقدار سرمایه گذاری 300،000 – 350،000 یورو است که باید توسط مقامات مورد بررسی قرارگیرد. سرمایه گذاری در حوزه ملک در بعضی موارد ممکن است.

  • 21 AufenthG (مجوز اقامت آلمان) اجازه می دهد تا کارآفرینان و افراد خویش فرما از کشورهای جهان سوم بتوانند اجازه اقامت آلمان را بدست آورند. واجدین شرایط بدین شرح می باشند:
  • کارآفرینان خارجی که قصد شروع کسب و کار در آلمان را دارند
  • کارآفرینان خارجی که قصد ایجاد یک شعبه خارج از کشور را دارند
  • افرادی که به صورت آزاد کار می کنند
  • مدیران، کارفرمایان، نمایندگان قانونی مشاغل تجاری و همچنین شرکت های سهامی تا زمانی که به عنوان کارمند کار نکنند

کلید دستیابی به اجازه اقامت آلمان به عنوان خویش فرما این است که کسب و کار اثرات مثبت بر اقتصاد آلمان داشته است. به طور مثال: شغلی باشد که در یک منطقه علاقه و نیاز اقتصادی به آن وجود داشته باشد و از لحاظ تامین مالی تضمین شده باشد.

سرمایه گذاران خارجی پس از سرمایه گذاری در کسب و کار واجد شرایط دریافت ویزا و اجازه اقامت طولانی مدت ‘D’ visa  (اقامت موقت) در آلمان می باشند. مدت زمان اقامت معمولا دو یا سه سال است که می تواند بیشتر طول بکشد. پس از سه سال زندگی، می توانید اخذ اقامت دائمی در آلمان را درخواست کنید.

هیچ احتیاجی برای زندگی دائم در آلمان نیست، اما حداقل باید یک بار در سال به آنجا بروید.

اقامت دائم آلمان :

یک مجوز دائمی اقامت (اجازه اقامت نامحدود – § 9 بخش 2 AufenthG) در آلمان می تواند پس از 3 سال اعطا شود، در صورتی این مهم تحقق پیدا می کند که آمار و ارقام نشان دهنده معیشت و کسب و کار موفق باشد.

شهروندی آلمان:

طبیعتا برای شهروند شدن در آلمان فرد می بایست  8 سال مستمر در آلمان زندگی کند و دارای شرایط ذیل باشد :

  • بدون سابقه کیفری
  • درآمد مالی مناسب برای زندگی در آلمان
  • پرداخت مالیات و کمک های بهداشتی (بیمه سلامتی)
  • دانش زبان آلمانی

وکلای ما می توانند به شما در امور مهاجرت و شهروندی از جمله مالیات، حسابداری و غیره در آلمان کمک کنند. لطفا برای اطلاعات بیشتر با مشاوران میگریت جرمنی تماس بگیرید.

روش های اخذ اقامت مهاجرت از طریق سرمایه گذاری:

  • کسب و کار بر اساس حرفه و صنف
  • ثبت شرکت با مسولیت محدود
  • ثبت شرکت تضامنی
  • تاسیس نمایندگی و شعبه

 

 

 

    میگریت جرمنی با توجه به نیازهای روزشمار همه متقاضیان و علاقه مندان به کار و زندگی، تحصیل، تجارت و اقامت در خارج از کشور و به ویژه اروپا و از جمله آلمان بر آن شده است تا با توجه به قوانین مختلف و راهکارهای گوناگون در این زمینه بعنوان مشاور و مجری این امر در کنار همه هموطنان گرامی بوده و از هیچ کوشش و تلاشی در این زمینه دریغ ننماید.

    آدرس

    ایران-تهران / آلمان-کلن

    تلفن

    تلفن های ایران-تهران:
    021-76350681 (مشاوره تحصیلی)
    021-76350668 (مشاوره اقامت و ثبت شرکت)
    021-76350657 (مشاوره تجاری و بازرگانی)

    ساعت تماس : 10 صبح تا 16 بعد از ظهر

    تلفن های آلمان-کلن:

    ایمیل

    info@migrategermany.com